78144

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Pol�ek (85.71.180.241) --- 1. 9. 2013
Re: krmnÄ?Ä? sezona

Pytlovaný cukr nabízí skoro každá včelařská prodejna. Akorát že cenově to bude výš než ty kilovky ze supermarketů z akce. Cena v akcích by měly být zhruba kolem režijní ceny těch supermarketů. Když se vezme v úvahu, že supermarkety berou toho cukru ve stovkách tun nebo ještě víc, že tak mají velkou množstevní slevu plus navíc svým tlakem sníží nákupní cenu ještě níž, tak včelařská prodejna se svým nákupem pár tun pytlovaného cukru plus náklady na dovoz a skladování nikdy takové nízké ceny nedosáhne.
A 50 kilové balení je dneska drahé kvůli obtížné manipulaci. Dneska bude nejlevnější 25 kilová balení, protože 25 kilo je váha, do které dle předpisů bezpečnosti práce mohou manipulovat s balíky ženy. Takže s 25 kilovými pytli mohou manipulovat v každém obchodě, bez ohledu na to, jak je ten obchod vybaven. Zatímco na 50 kilové pytle by bezpodmínečně potřebovali mechanizaci nebo aspoň nějakého mužského zaměstnance. Kterých je ale v těchto skladech a obchodech pomálu.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 62212


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu